Design magazin
Design magazin
A Tearaktár

Redo

A Tearaktár A projekt koncepciója megbontja a hagyományos raktár egyfunkcióját, és új helyet teremt az életmódnak megfelelően vegyes terület módban. A modern városi élet magatartási képének (könyvtárak, galériák, kiállítási csarnokok, tea- és italkóstoló központok) beágyazásával az egyetlen mikrotér egy "nagyobb" méretű "nyílt városi területré" válik. A projekt megpróbálja ötvözni a magánmeghívókat és a közintézmények makroesztétikai tapasztalatait.

Projekt neve : Redo, A tervezők neve : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Ügyfél neve : SIGNdeSIGN.

Redo A Tearaktár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.