Design magazin
Design magazin
A Csillár

Lory Duck

A Csillár A Lory Duck sárgarézből és epoxi üvegből készült modulokból álló felfüggesztési rendszerként van kialakítva, amelyek mindegyike hasonlít egy kacsa, amely könnyedén csúszik át a hideg vizeken. A modulok konfigurálhatóságot is kínálnak; egyetlen érintéssel bármelyik irány bármilyen irányba állítható és tetszőleges magasságban lefagyhat. A lámpa alapeleme viszonylag gyorsan született. Hónapos kutatásra és fejlesztésre volt szüksége számtalan prototípussal, hogy megteremtse a tökéletes egyensúlyt és a lehető legjobb megjelenést minden lehetséges szögből.

Projekt neve : Lory Duck, A tervezők neve : Calaras Serghei, Ügyfél neve : Siero Carandash brand.

Lory Duck A Csillár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.