Design magazin
Design magazin
A Quilling

Archangel Michael

A Quilling Michael Arkangyal egy keretes Quilling darab, amelyet Niamh készített. Az inspirációja Michael arkangyal Quilling darabjának készítéséhez az anyjától jött. Amikor a nagymamája nagyon beteg volt, Niamh anyja a kocsijukban volt, és Michael arkangyal jelvénye a tükörből a zsebébe esett, amikor a nagyanyja elhunyt, és ez minden kényelmet adott nekik, tudván, hogy őt védik. A cél egy kezdeti hatás létrehozása, amikor a néző megfigyeli a darabot, és ez közelebb húzza a nézőt a részletek megtekintéséhez.

Projekt neve : Archangel Michael, A tervezők neve : Niamh Faherty, Ügyfél neve : Niamh Faherty.

Archangel Michael A Quilling

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.