Design magazin
Design magazin
Kanapé

Gloria

Kanapé A formatervezés nemcsak külső forma, hanem egy tárgy belső felépítésének, ergonómiájának és lényegének kutatása is. Ebben az esetben az alak nagyon erős alkotóelem, és a termék vágása adja meg a termék jellegzetességét. A Gloria előnye abban rejlik, hogy 100% -ban testreszabható, különféle elemeket, anyagokat és dekorokat ad hozzá. A nagy különlegesség az összes extra elem, amelyet a mágnesekkel a szerkezeten lehet hozzáadni, és a termék százai különböző formákat ad.

Projekt neve : Gloria, A tervezők neve : Paolo Demel, Ügyfél neve : Demel Design.

Gloria Kanapé

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.