Design magazin
Design magazin
A Poszter

Cells

A Poszter 2017. július 19-én a PIY épített egy kis épületet Melbourne-ben, Ausztráliában. Ez egy kicsi kastély, amely 761 alkotóelemből áll, és "cella" -nak nevezte el. A csomópontok úgy vannak kialakítva, mint kézzel forgatott menet és egyenes bontás, amelyek összefoglalása a következő: "East Tenon". West Mortise ". Megtalálja termékeit, beleértve a változó polcokat, a tanulmányi és a cipőállványokat, stb., Amelyek mindegyike felbomlasztva és újból összeállítva egy szervezetbe kerül. És akkor meg fogja érezni a vágyaikat, hogy szabadon növekedjenek.

Projekt neve : Cells, A tervezők neve : Shenzhen Shenwenjiao Design Co., Ltd., Ügyfél neve : PIY.

Cells A Poszter

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.