Design magazin
Design magazin
Márka Dizájn

EXP Brasil

Márka Dizájn Az EXP Brasil márka dizájnja a társas egység és a partnerség alapelveiből származik. A technológia és a tervezés keverékének felvétele a projektekben, mint az irodai életben. A tipográfiai elem képviseli ennek a társaságnak az unióját és erejét. Az X betű kialakítása szilárd és integrált, de nagyon könnyű és technológiai. A márka a stúdió életét ábrázolja, az elemek betűkkel, mind a pozitív, mind a negatív térben, amely egyesíti az embereket és a dizájnt, egyéni és kollektív, egyszerű, technológiai, könnyű és robusztus, profi és személyes.

Projekt neve : EXP Brasil, A tervezők neve : Mateus Matos Montenegro, Ügyfél neve : EXP Brasil.

EXP Brasil Márka Dizájn

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.