Design magazin
Design magazin
A Magánkert

Ryad

A Magánkert A kihívás egy régi vidéki ház korszerűsítése volt, amely béke és csend birodalmává vált, és átfogóan működik mind az építészeti, mind a táji területeken. A homlokzat felújításra került, a padlóburkolatoknál megmunkálási munkákat végeztek, valamint a medencét és a tartófalakat építették, új kovácsműhelyeket hozva létre az árkádokra, a falakra és a kerítésekre. A kertészettel, az öntözéssel és a tározóval, valamint a villámokkal, a bútorokkal és a kiegészítőkkel szintén átfogó módon foglalkoztak.

Projekt neve : Ryad, A tervezők neve : Fernando Pozuelo, Ügyfél neve : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad A Magánkert

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.