Design magazin
Design magazin
A Márka Identitás Átalakítása

InterBrasil

A Márka Identitás Átalakítása A márka átgondolása és újratervezése ihlette a modernizáció és a vállalat kultúrájába való integráció változásait. A szív kialakítása már nem lehetett a márkán kívül, inspirálva a belső partnerséget mind az alkalmazottakkal, mind az ügyfelekkel. Integrált unió az előnyök, az elkötelezettség és a szolgáltatás minősége között. A forma és a színek között az új formatervezés integrálta a szívet a B-be és az egészségügyi keresztet a T.-be. A két szó közepén összekapcsolódott, így a logó egyetlen szónak, egy szimbólumnak tűnik, amely az R és a B a szív.

Projekt neve : InterBrasil, A tervezők neve : Mateus Matos Montenegro, Ügyfél neve : InterBrasil.

InterBrasil A Márka Identitás Átalakítása

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.