Design magazin
Design magazin
Az Ui Design

Moulin Rouge

Az Ui Design A projektet azoknak tervezték, akik szeretnék saját mobiltelefonjukat Moulin Rouge témával díszíteni, bár soha nem jártak Párizsban a Moulin Rouge-ban. Ennek fő célja, hogy továbbfejlesztett digitális élményt nyújtson, és minden formatervező tényező a Moulin Rouge hangulatának megjelenítése. A fogyasztók testreszabhatják az előre beállított mintákat és az ikonokat a kedvenceikhez, egyszerűen megérintve a képernyőt.

Projekt neve : Moulin Rouge, A tervezők neve : Yuri Lee, Ügyfél neve : Yuri Lee.

Moulin Rouge Az Ui Design

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.