Design magazin
Design magazin
Márkajelzés

1869 Principe Real

Márkajelzés Az 1869 Principe Real egy panzió Lisszabon legdivatosabb helyén - Principe Real. Madonna most vett egy házat ebben a környéken. Ez a panzió egy 1869-es régi palotában található, megőrizve a régi varázst a modern belső terekkel, luxus megjelenést és hangulatot kölcsönözve neki. Ehhez a márkajelzéshez szükséges volt, hogy ezeket az értékeket beépítse logójába és márkaalkalmazásaiba, hogy tükrözze az egyedülálló szállás filozófiáját. Ennek eredménye egy logó, amely ötvözi a klasszikus betűtípust, emlékeztetve a régi ajtószámokat, modern tipográfiával és egy stilizált ágyikon részletével az L of Realban.

Projekt neve : 1869 Principe Real, A tervezők neve : João Loureiro, Ügyfél neve : João Loureiro.

1869 Principe Real Márkajelzés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.