Design magazin
Design magazin
Bélyeg

Carimbo

Bélyeg Bélyegző a tulajdonos és a munkája azonosításához, és bárhová magához viheti. Eleinte a szándék az volt, hogy megtalálják a módját az offline világhoz való megközelítéshez. Valami névjegykártya, csak osztályosabb, olcsóbb és környezetbarát. Tehát bélyeg (carimbo) volt a választás. Aláírás. Belső része Igor zavaró és gyönyörű kreatív folyamatát reprezentálja, míg a kerek keret gördülékenyen becsomagolja és célját adja. Ez a két kombinált szerkezet olyan textúrát alkot, amelyen a tinta áthatolhat, és tökéletes támogatást nyújt személyes márkájának. Végül a Minion Pro kecsesen felírja a kapcsolattartási információkat.

Projekt neve : Carimbo, A tervezők neve : Igor Pinheiro, Ügyfél neve : Igor Pinheiro.

Carimbo Bélyeg

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.