Design magazin
Design magazin
Tartály

Goccia

Tartály A Goccia egy tartály, amely lágy formákkal és meleg fehér fényekkel díszíti az otthont. Ez a modern házikandalló, a találkozópontja egy boldog órának a kertben a barátokkal vagy a dohányzóasztalon, hogy könyvet olvasjon a nappaliban. Ez egy kerámia edénykészlet, amely alkalmas a meleg téli takaró, valamint szezonális gyümölcs vagy jégbe merített friss nyári italpalack tárolására. A konténerek egy kötéllel lógnak a mennyezetről és a kívánt magasságra helyezhetők el. 3 méretben kaphatók, amelyek közül a legnagyobb tömör tölgy tetejével kiegészíthető.

Projekt neve : Goccia, A tervezők neve : Giuliano Ricciardi, Ügyfél neve : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Tartály

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.