Design magazin
Design magazin
Asztal

Chiglia

Asztal A Chiglia egy szobrászati asztal, amelynek alakjai a hajó alakjára emlékeztetnek, de a teljes projekt szívét is képviselik. A koncepciót egy moduláris fejlesztés alapján tanulmányozták, az itt javasolt alapmodelltől kezdve. A szárnyas gerenda linearitása, kombinálva azzal a lehetőséggel, hogy a csigolyák szabadon elcsúszhatnak rajta, garantálják asztal stabilitását, lehetővé teszik annak hosszú fejlődését. Ezek a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy könnyen testreszabható legyen a célkörnyezethez. A kívánt méretek eléréséhez elegendő a csigolyák számának és a gerenda hosszának növelése.

Projekt neve : Chiglia, A tervezők neve : Giuliano Ricciardi, Ügyfél neve : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Asztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.