Design magazin
Design magazin
Lakóépület Előcsarnok És Társalgó

Light Music

Lakóépület Előcsarnok És Társalgó A lakossági előcsarnok és társalgó kialakítása érdekében Armand Graham és Aaron Yassin, a New York-i székhelyű A + A Stúdió a jazzről szerette volna összekapcsolni a teret Adams Morgan dinamikus szomszédságával Washington DC-ben, ahol az éjszakai élet és a zenei jelenet a punk rockhoz való Go-go és az elektronika mindig is központi szerepet játszottak. Ez a kreatív ihletésük; az eredmény egy olyan egyedülálló tér, amely ötvözi a legmodernebb digitális gyártási módszereket a tradicionális kézműves technikákkal, hogy magával ragadó világot hozzon létre saját impulzusával és ritmusával, amely tisztelettel ad okot a DC élénk eredeti zenéjére.

Projekt neve : Light Music, A tervezők neve : Aaron Yassin, Ügyfél neve : A+A Studio.

Light Music Lakóépület Előcsarnok És Társalgó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.