Design magazin
Design magazin
A Fényképezés

Livaboards of Maldives

A Fényképezés A Maldív-szigetek élő tábláira készült fénykép a 2014. évi borítóképből készült. Egy állandó drone-oktokopterrel készített, rajta szerelt Nikon D4-vel. egyedülálló kilátás nyílik a Maldív-szigetek moszkvai hajóra, tökéletes helyen és környezetben. Az ötlet az volt, hogy a Maldív-szigetek élő tábláit megmutassák a hivatalos magazinban. Ennek a képnek a ihlette a természet és az egyszerűség, a fedőlap kialakítását szem előtt tartva. A képnek a lehető legkisebbnek kell lennie, hogy a képen helyet hagyjon a szöveg írására is.

Projekt neve : Livaboards of Maldives, A tervezők neve : Ismail Niyaz Mohamed, Ügyfél neve : A.N Associates.

Livaboards of Maldives A Fényképezés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.