Design magazin
Design magazin
Lakóház Belsőépítészet

Urban Twilight

Lakóház Belsőépítészet A hely tele van a design gazdagságával, a felhasznált anyagok és részletek szempontjából. A lakás alapja a vékony Z alak, amely jellemzi a teret, ugyanakkor kihívást jelent a bérlők számára egy széles és nagyvonalú térbeli érzés kialakítása szempontjából. A Tervező nem biztosított falakat a nyitott tér folytonosságának csökkentésére. Ezzel a művelettel a belső tér megkapja a természetes napfényt, amely megvilágítja a helyet a hangulat megteremtése érdekében, és kényelmessé és tágabbá teszi a helyet. A kivitelezés finom érintésekkel részletezi a teret is. A fém és a természetes anyagok formálják a formatervezés összetételét.

Projekt neve : Urban Twilight, A tervezők neve : LiChun Chang, Ügyfél neve : CLUSTER & Associates.

Urban Twilight Lakóház Belsőépítészet

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.