Design magazin
Design magazin
A Többcélú Panel

OlO

A Többcélú Panel Az OLO panel egy többcélú bútordarab, amelynek létrehozását a mindennapi élethez szükséges kényelem és a funkcionalitás követelménye okozza. Ez a bútor a tér bármely tervezési szakaszában elhelyezhető. Az OLO egyesíti a világítási funkciókat, a világítás és az elektromos fészek kezelését, az USB-t, a hangot, a mobil eszközök töltését. Az OLO geometriai formáinak kialakításakor természetes struktúrákat és kiegyensúlyozott színkombinációkat használnak. Különböző anyagok interakciói adják a tárgy mennyiségét, mélységét és érzékiségét. Design - egyszerű, kényelmes, többcélú, OlO.

Projekt neve : OlO, A tervezők neve : Oksana Belova, Ügyfél neve : Belova Oksana.

OlO A Többcélú Panel

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.