Design magazin
Design magazin
Könyvesbolt, Bevásárlóközpont

Jiuwu Culture City , Shenyang

Könyvesbolt, Bevásárlóközpont A Jato Design feladata egy hagyományos könyvesbolt átalakítása dinamikus, többcélú felhasználású helyiséggé - hogy ne csak bevásárlóközpont legyen, hanem kulturális csomópont a könyv ihlette eseményekhez és egyebekhez. A középső fű a „hős” hely, ahol a látogatók drámai tervekkel kiegészített, világosabb árnyalatú fűrészáru-környezetbe költöznek. Lámpásszerű kókuszok lógnak a mennyezetről, míg a lépcsők közösségi terekként szolgálnak, amelyek arra ösztönzik a látogatókat, hogy a lépcsőn ülve elhúzódjanak és olvassanak.

Projekt neve : Jiuwu Culture City , Shenyang, A tervezők neve : JATO Design International Ltd, Ügyfél neve : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Könyvesbolt, Bevásárlóközpont

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.