Design magazin
Design magazin
Az Üzenetszék

Kepler 186f

Az Üzenetszék A Kepler-186f karosszék szerkezeti alapja egy acélhuzalból forrasztott rács, amelyhez a tölgyfából faragott elemeket rézhüvelyek segítségével rögzítik. Az armatúra használatának különféle lehetőségei összhangban vannak a fafaragással és az ékszerészekkel. Ez a művészeti tárgy egy olyan kísérletet jelent, amelyben különböző esztétikai elvek kombinálódnak. Leírhatnánk "barbárnak vagy újbarokknak", amelyben a durva és a finom forma egyesül. Az improvizáció eredményeként a Kepler többrétegűvé vált, bekerültek az alszövegek és az új részletek.

Projekt neve : Kepler 186f, A tervezők neve : Alexandr Strepetov, Ügyfél neve : Alexandr Strepetov .

Kepler 186f Az Üzenetszék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.