Design magazin
Design magazin
A Kristályfényes Szobrászat

Grain and Fire Portal

A Kristályfényes Szobrászat Fából és kvarckristályból álló, ez az organikus könnyű szobrászat fenntartható forrású fát használ fel az érlelt teak fa tartalékkészletéből. A nap, a szél és az eső évtizedek óta a fát kézzel alakítják, csiszolják, égetik és elkészítik egy edénybe, amelyben LED-es világítást tartanak, és kvarckristályokat használnak természetes diffúzorként. Mindegyik szoborban 100% -ban természetes, változatlan kvarckristályokat használnak, amelyek körülbelül 280 millió évesek. Számos fa befejező technikát alkalmaznak, köztük a Shou Sugi Ban módszerét, a tűz megőrzésére és a kontrasztos szín használatára.

Projekt neve : Grain and Fire Portal, A tervezők neve : Sunny Jackson, Ügyfél neve : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal A Kristályfényes Szobrászat

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.