Design magazin
Design magazin
Az Üvegváza

Jungle

Az Üvegváza A természet ihlette, a Jungle üveg kollekció célja, hogy olyan tárgyakat hozzon létre, amelyek értéküket megkapják a minőség, a forma és az anyag felhasználásával. Az egyszerű formák a közeg derűsségét tükrözik, ugyanakkor súlytalanok és erősek. A vázákat szájjal fújják és kézzel formálják, aláírják és számozzák. Az üvegkészítési folyamat ritmusa biztosítja, hogy a Jungle Collection minden egyes tárgya egyedi színjátékkal rendelkezik, amely utánozza a hullámok mozgását.

Projekt neve : Jungle, A tervezők neve : Sini Majuri, Ügyfél neve : Sini Majuri.

Jungle Az Üvegváza

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.