Design magazin
Design magazin
A Multifunkcionális Szék

Dodo

A Multifunkcionális Szék Ez egy doboz, amely székké alakul, vagy egy szék, amely dobozmá alakul? A szék egyszerűsége és sokoldalúsága lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy igény szerint használják. Valójában a forma a kutatásokból származik, de a fésűszerű szerkezet a tervező gyermekkori emlékeiből származik. Az illesztések és a hajtogatási rendszer képessége miatt ez a termék különleges és könnyen használható.

Projekt neve : Dodo, A tervezők neve : Mohammad Enjavi Amiri, Ügyfél neve : Mohammad Enjavi Amiri.

Dodo A Multifunkcionális Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.