Design magazin
Design magazin
A Segítségnyújtó Robot

Spoutnic

A Segítségnyújtó Robot A Spoutnic egy támogató robot, amelyet arra terveztek, hogy a tyúkokat kiképezzék a fészekdobozukban fektetésre. A tyúkok felállnak a megközelítésüknél és visszatérnek a fészekbe. Általában a tenyésztőnek minden órában, vagy akár fél óránként a tojásrakás csúcsán körül kell járnia, hogy megakadályozzák, hogy a tyúkok tojásaikat a földre rakják. A kicsi, önálló Spoutnic robot könnyen áthalad az ellátási láncok alatt, és az egész épületben keringhet. Az akkumulátor tartja a napot, és egy éjszaka töltődik. Megszabadítja a tenyésztőket az unalmas és hosszú feladatoktól, lehetővé téve a jobb hozamot és korlátozva a leszerelt tojások számát.

Projekt neve : Spoutnic, A tervezők neve : Frédéric Clermont, Ügyfél neve : Tibot Technologies.

Spoutnic A Segítségnyújtó Robot

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.