Design magazin
Design magazin
A Kávécsomagolás

The Mood

A Kávécsomagolás A formatervezés öt különféle, kézzel rajzolt, évjáratból inspirált és kissé realisztikus majom arcát mutatja be, amelyek mindegyike különböző régióból származó kávét ábrázol. A fejükön egy elegáns, klasszikus kalap. Enyhe kifejezésük felébreszti a kíváncsiságot. Ezek a tompa majmok minőséget és iróniás kifinomultságot vonnak maguk után a kávéfogyasztók számára, akiket érdekel az összetett ízjellemzők. Kifejezéseik játékosan hangulatot képviselnek, de utalnak a kávé ízeire is: enyhe, erős, savanyú vagy sima. A formatervezés egyszerű, ám finoman okos, mindenféle hangulatú kávé.

Projekt neve : The Mood, A tervezők neve : Salvita Bingelyte, Ügyfél neve : Coffee24.

The Mood A Kávécsomagolás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.