Design magazin
Design magazin
A Művészet

Gold and Spiderweb

A Művészet A pókháló és annak természetes esztétikája mindig felkeltette a figyelmet. Sajnos szépsége nem tart sokáig. A cél az volt, hogy ezt a dicsőséget örökre megmentse, és a legszokatlanabb módon mutassa meg, olyan műalkotással és műalkotással, amely nem másolja és nem hasonlít az emberiség által korábban készített tárgyakra. Ennek a célnak a elérése érdekében Andrejs Nadezdinskis számos nehézséggel szembesült: hogyan kell szállítani, tárolni és később 24 ezer aranynal borítani.

Projekt neve : Gold and Spiderweb, A tervezők neve : Andrejs Nadezdinskis, Ügyfél neve : Andrejs Nadezdinskis.

Gold and Spiderweb A Művészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.