Design magazin
Design magazin
Az Üzenetküldés

Moovin Board

Az Üzenetküldés A Moovin Board egy innovatív QR-kód alapú több felhasználású video üzenetküldő eszköz, amely egy fizikai üzenőfal és egy video üzenet kombinációját tartalmazza. Ez lehetővé teszi több felhasználó számára, hogy együttesen hozzon létre egyedi üdvözlő video üzeneteket a Moovin App-szel, és összekapcsolja azokat az üzenőfalra kinyomtatott QR-kóddal egyetlen videóként, amely összekapcsolja az összes jókívánságot. A címzettnek egyszerűen be kell szkennelnie a QR-kódot az üzenet megtekintéséhez. A Moovin egy új üzenetcsomagoló szolgáltatás, amely segít olyan érzések és érzelmek továbbításában, amelyeket nehéz szavakkal kifejezni.

Projekt neve : Moovin Board, A tervezők neve : Uxent Inc., Ügyfél neve : Moovin.

Moovin Board Az Üzenetküldés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.