Design magazin
Design magazin
A Főző Spray

Urban Cuisine

A Főző Spray Az utcai konyha az ízek, anyagok, sóhajok és titkok helye. De meglepetésekkel, fogalmakkal, színekkel és emlékekkel is. Ez egy létrehozási oldal. A minőségi tartalom már nem a vonzerő létrehozásának alapvető feltétele, most a legfontosabb az érzelmi élmény hozzáadása. Ezzel a csomagolással a séf "graffiti művészvé" válik, az ügyfél pedig művészeti nézővé válik. Új, eredeti és kreatív érzelmi élmény: városi konyha. A receptnek nincs lelke, a szakácsnak kell adnia lelkét a receptnek.

Projekt neve : Urban Cuisine, A tervezők neve : Ian Wallace, Ügyfél neve : Urban Cuisine.

Urban Cuisine A Főző Spray

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.