Design magazin
Design magazin
Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás

Jus Cold Pressed Juicery

Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás A logót és a csomagolást az M-N Associates helyi cég tervezte. A csomagolás megfelelő egyensúlyt teremt a fiatal és a csípő közötti, de valahogy jóképű között is. A fehér szitanyomás logó kontrasztosnak néz ki a színes tartalmakhoz képest, és a fehér sapka hangsúlyozza. A palack háromszög szerkezete szépen alkalmas arra, hogy három különálló panelt készítsen, egyet az emblémához és a kettőt az információhoz, különösen a kerek sarkokról szóló részletes információkhoz.

Projekt neve : Jus Cold Pressed Juicery, A tervezők neve : M — N Associates, Ügyfél neve : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.