Design magazin
Design magazin
Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás

Jus Cold Pressed Juicery

Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás A logót és a csomagolást az M-N Associates helyi cég tervezte. A csomagolás megfelelő egyensúlyt teremt a fiatal és a csípő közötti, de valahogy jóképű között is. A fehér szitanyomás logó kontrasztosnak néz ki a színes tartalmakhoz képest, és a fehér sapka hangsúlyozza. A palack háromszög szerkezete szépen alkalmas arra, hogy három különálló panelt készítsen, egyet az emblémához és a kettőt az információhoz, különösen a kerek sarkokról szóló részletes információkhoz.

Projekt neve : Jus Cold Pressed Juicery, A tervezők neve : M — N Associates, Ügyfél neve : M — N Associates.

Jus Cold Pressed Juicery Az Ital Márkajelzés És A Csomagolás

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.