Design magazin
Design magazin
A Webhely

Tailor Made Fragrance

A Webhely A Tailor Made Fragrance egy olasz cég tapasztalatából származik, amely az illat-, bőrápolási, színes kozmetikai és otthoni illatszerek elsődleges csomagolásainak fejlesztésére és gyártására szakosodott. A Webgriffe szerepe az ügyfelek üzleti stratégiájának támogatása volt, a márkatudatosságot elősegítő megoldás kidolgozása révén, és az új üzleti egység elindítása arra összpontosított, hogy a felhasználók készítsenek egyedi és teljesen testreszabott parfümöt, ami az ipari növekedés széles körű folyamatának és a B2B kínálat szegmentálása.

Projekt neve : Tailor Made Fragrance, A tervezők neve : Cristian Galletti, Ügyfél neve : Tailor Made Fragrance.

Tailor Made Fragrance A Webhely

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.