Design magazin
Design magazin
Jacht

Anqa

Jacht Az Anqa egy egyedi vitorlás hajó, amely új perspektívát kölcsönöz a vitorlás világának hivatkozásaihoz. A kézműves vonalának tengerészeti kegyelme része a DNS-nek, és belülről és kívülről is megfigyelhető. A fedélzeti területekről panorámás kilátás nyílik a vízre, miközben az elemek félig védettek, így élvezheti a kijelölt kültéri tereket, bármilyen időjárási körülmények között is lehet. A köz- és a magánterületek sokfélesége sokkal nagyobb jacht érzékét kelti. Az Anqa a tengeralattjárót el tudja hordozni az összes ajánlattal és játékkal. Egy, a hajó hátsó részén elhelyezett helikopter párna elfér az Eurocopter EC120 készüléket.

Projekt neve : Anqa, A tervezők neve : Sena Jinen, Ügyfél neve : Sena Jinen.

Anqa Jacht

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.