Design magazin
Design magazin
A Tűzoltókészlet

Firo

A Tűzoltókészlet A FIRO multifunkcionális és hordozható 5 kg-os főzőkészlet minden nyitott tűzhez. A sütő 4 edényt tartalmaz, amelyeket fiókos sínszerkezethez lehet leszerelni, elforgatható tartóval az ételszint fenntartása érdekében. Így a FIRO könnyen és biztonságosan használható fiókként, anélkül, hogy étel kiömlne, miközben a sütő félig fekszik a tűzben. Az edényeket főzéshez és étkezési célokra használják, és azokat az evőeszközökkel kezelik, amelyek az edények mindkét oldalához becsavaródnak, hogy melegen tarthassák őket hőszigetelő zsebekben. Tartalmaz egy takarót, amely egyben egy zsák is, amely minden hasznos felszerelést tartalmaz.

Projekt neve : Firo, A tervezők neve : Andrea Sosinski, Ügyfél neve : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo A Tűzoltókészlet

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.