Design magazin
Design magazin
Árok Kabát

Renaissance

Árok Kabát Szerelem és sokoldalúság. Egy gyönyörű történet, amely a szövetekbe nyúlik, ennek a tréningkabátnak a testreszabása és elképzelése, a gyűjtemény összes többi ruhadarabja mellett. Ennek a darabnak az egyedisége biztosan a városi formatervezés, a minimalista tapintás, de ami itt igazán meglepő, inkább sokoldalúsága lehet. Csak csukja be a szemét, kérlek. Először látnod kellene egy komoly embert, aki komolyan foglalkozik .. kékes munkával. Most rázza meg a fejét, és csak előtte lát egy írott kék árokkabátot, rajta néhány mágneses gondolatot. Kézzel írt. Szeretettel, megismételhető!

Projekt neve : Renaissance, A tervezők neve : Adina Banea, Ügyfél neve : Reprobable.

Renaissance Árok Kabát

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.