Design magazin
Design magazin
Lakóház

Su Zhou

Lakóház Ha a keleti és a nyugati kultúra tökéletes keverékét keresi, ez egy példa. Ez a projekt összekapcsolta a régió történelmi kultúráját a jelen idővonalával, egyaránt tükrözve a keleti hangulatot és a nemzetközi életmódot. Így akár a legdivatosabb olasz ruhát visel, akár egy Suzhou Cheongsamot, az illeszkedik az űrbe.

Projekt neve : Su Zhou, A tervezők neve : Guoqiang Feng and Yan Chen, Ügyfél neve : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Lakóház

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.