Design magazin
Design magazin
A Lovas Sportközpont

Equitorus

A Lovas Sportközpont Az Equitorusnak teljesítenie kell a szigorú egészségügyi és technológiai követelményeket a legmagasabb szinten versenyző lovak karbantartására, kiképzésére és felkészítésére. A komplexum teljes infrastruktúrát tartalmaz, amely a lótulajdonosok szabadidejében élési és rekreációs szükségleteihez szükséges. A legfontosabb elem a komplexum nagy, fedett arénája, ragasztott faszerkezetekből készült, L-alakú galéria, nézőülésekkel és kávézóval. A tárgyat a természetes környezettel szemben ellentétnek tekintik. Úgy tűnik, mintha valaki egy színes háttérszínű szőnyeget terített volna a földre.

Projekt neve : Equitorus , A tervezők neve : Polina Nozdracheva, Ügyfél neve : ALPN / Architectural laboratory of Polina Nozdracheva Ltd.

Equitorus  A Lovas Sportközpont

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.