Design magazin
Design magazin
Lakóház

Tei

Lakóház Nagyon nagyra becsülték azt a tényt, hogy a nyugdíjba vonulás utáni kényelmes élet, amely a legtöbbet használja a domboldalon fekvő helyiségeknek, a szokásos módon folyamatos tervezéssel valósul meg. Gazdag környezet fogyasztása. De ezúttal nem a villa építészet, hanem a személyes lakás. Aztán először azt a struktúrát kezdtük el készíteni, amely alapján képes a szokásos életet kényelmesen eltölteni ésszerűtlenség nélkül az egész tervre.

Projekt neve : Tei, A tervezők neve : Kokutou Uemori, Ügyfél neve : kiriko design office.

Tei Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.