Design magazin
Design magazin
Multifunkcionális Komplexum

Crab Houses

Multifunkcionális Komplexum A sziléziai alföld hatalmas síkságán egy varázslatos hegy áll magányosan, titokzatos ködbe borítva, Sobotka festői városa fölé magasodva. Ott, a természeti tájak és a legendás fekvés közepette a tervek szerint a Rákházak komplexum: egy kutatóközpont. A város revitalizációs projektjének részeként fel kell szabadítania a kreativitást és az innovációs képességet. A hely összehozza a tudósokat, művészeket és a helyi közösséget. A pavilonok formáját a hullámzó fűtengerbe belépő rákok ihlették. Éjszaka megvilágítják őket, és a város felett lebegő szentjánosbogarakhoz hasonlítanak.

Projekt neve : Crab Houses, A tervezők neve : Dagmara Oliwa, Ügyfél neve : .

Crab Houses Multifunkcionális Komplexum

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.