Design magazin
Design magazin
Világítás

plUsminus

Világítás Egy egyedi lámpatest, valamint forgatható, mozgatható, eltávolítható vagy szállítható a lámpatest funkcionális elemeivel. Teljesen bárki beállíthatja a lámpát saját belátása szerint, és összegyűjthet egy képernyőt vagy világítást a bár felett, egy luxus csillart vagy munkalámpát, dekoratív telepítést vagy állólámpa. Anyag Üveg, réz, bronz a csodálatos tárgy megszemélyesítése. Az egyik elem mérete 500 x 50 x 50

Projekt neve : plUsminus, A tervezők neve : Taras Zheltyshev, Ügyfél neve : TarasovDesign.

plUsminus Világítás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.