Design magazin
Design magazin
Pavilon

ResoNet Sinan Mansions

Pavilon A ResoNet Pavilont a Sanghaji Kúriák rendezik meg a sanghaji 2017. évi kínai újév ünneplésére. Ez egy ideiglenes pavilonból és egy interaktív LED-fényből áll, amely a belső felületre van erősítve. Low-Fi technikákat alkalmaz a természetes környezetben rejlő rezonanciafrekvenciák megjelenítésére, a lakosság és a környező elemek kölcsönhatásán keresztül, amelyet egy LED-hálózat észlel. A pavilon megvilágítja a nyilvános birodalmat rezgési ingerekre reagálva. Amellett, hogy a látogatók jönnek a Tavaszi Fesztivál kívánságaihoz, előadási színpadként is felhasználható.

Projekt neve : ResoNet Sinan Mansions, A tervezők neve : William Hailiang Chen, Ügyfél neve : Sinan Mansions.

ResoNet Sinan Mansions Pavilon

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.