Design magazin
Design magazin
Elektromos Gitár

Eagle

Elektromos Gitár Az Eagle könnyű, futurisztikus és szobrászaton alapuló új elektromos gitárkoncepciót mutat be, új tervezési nyelvvel, amelyet a Streamline és az organikus tervezési filozófiák ihlette. A forma és a funkció egy egységet alkot, kiegyensúlyozott arányban, összefonódó térfogatban és elegáns vonalakban, áramlási és sebességérzékeléssel. Valószínűleg az egyik legkönnyebb elektromos gitár a tényleges piacon.

Projekt neve : Eagle, A tervezők neve : David Flores Loredo, Ügyfél neve : David Flores Loredo.

Eagle Elektromos Gitár

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.