Design magazin
Design magazin
Családi Bevásárlóközpont

Funlife Plaza

Családi Bevásárlóközpont A Funlife Plaza egy családi bevásárlóközpont a gyermekek szabadidejének eltöltéséhez és oktatásához. Célja egy versenyautó-folyosó létrehozása a gyerekek számára, hogy autóval járjanak a szülők vásárlásakor, egy faház a gyermekek számára vigyázzon és játsszon belül, egy "lego" mennyezet rejtett bevásárlóközpont nevével, hogy inspirálja a gyerekek fantáziáját. Egyszerű fehér háttér piros, sárga és kék színnel, hadd rajzolják és színezzék a gyerekek a falakra, a padlóra és a WC-re!

Projekt neve : Funlife Plaza, A tervezők neve : Martin chow, Ügyfél neve : Shanghai retail estate company limited.

Funlife Plaza Családi Bevásárlóközpont

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.