Design magazin
Design magazin
A Vízanalizátor

OFi

A Vízanalizátor Az Ofi-val az "Intelligens úszó objektum" esetében a medence távoli kezelése szellővé válik! Ez a teljes rendszer lehetővé teszi a vízparaméterek folyamatos figyelését, valamint automatikus figyelmeztetést, amint rendellenességet észlelnek, és hozzáférést biztosít az elvégzendő karbantartási munkákhoz. A maximális kényelem érdekében az okostelefon alkalmazás bármikor lehetővé teszi a teljes adat megtekintését. Az Ofi olyan szondákkal van felszerelve, amelyek folyamatosan mérik a különböző paramétereket: pH, só ... És annak 3 színű LED-je lehetővé teszi a tulajdonos számára, hogy pillanat alatt megismerje úszómedencéjének állapotát.

Projekt neve : OFi , A tervezők neve : Frédéric Clermont, Ügyfél neve : Asamgo.

OFi  A Vízanalizátor

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.