Design magazin
Design magazin
Esküvői Ruha

Cocodd

Esküvői Ruha A tökéletes ruha kényelmes, funkcionális, határozottan gyönyörű és eredeti. Cocodd mindezen tulajdonságokkal rendelkezik. A teflon vízvezeték-szerelő szalagjával készül, hurkolt, hogy a formázott ruhát térd alatt készítsék, és kézzel dolgozza fel, hogy csapáshatást fejtsen ki a ruhapántokban, a fátyol utolsó részében és a szoknya széleiben. Ez a továbbfejlesztés innovatív prémesnek tekinthető, amely nemcsak új anyagból készül, hanem állatbarát. Az eltávolítható fátyolnak négyféle felhasználási módja van: az arcon, a vállakon akasztva, vagy az életbe visszatérve, vagy a parton, amely vonatot hoz létre.

Projekt neve : Cocodd, A tervezők neve : Ambra Castello, Ügyfél neve : Ambra Castello.

Cocodd Esküvői Ruha

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.