Design magazin
Design magazin
A Borcímkék Kialakítása

I Classici Cherchi

A Borcímkék Kialakítása Egy szardíniai történelmi borászat számára 1970 óta tervezték a The Classics borok címkéinek újratelepítését. Az új címkék tanulmányozása meg kívánta őrizni a kapcsolatot a társaság által követett hagyományokkal. A korábbi címkékkel ellentétben ez olyan eleganciát adott, amely megfelel a borok magas minőségének. Mert a címkék olyan Braille-technikával dolgoztak, amely mérlegelés nélkül hozza az eleganciát és a stílust. A virágmintás Usini közeli Santa Croce-templom mintájának grafikus kidolgozásán alapul, amely szintén a cég emblémája.

Projekt neve : I Classici Cherchi, A tervezők neve : Giovanni Murgia, Ügyfél neve : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi A Borcímkék Kialakítása

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.