Design magazin
Design magazin
Alátét

Sousmotif

Alátét Nagyon érdekes, ha más szemszögből láthatjuk az egyik ország történelmének és folklórának aspektusait. Ez Sousmotif, egy alátétkészlet létrehozását eredményezte, amelyet az Észak-Görögországban a hagyományos szövőszék által gyártott textíliák motívuma ihlette. A történelem egy hullámvasúton él tovább, és új fordulatot hoz.

Projekt neve : Sousmotif, A tervezők neve : Vassilis Mylonadis, Ügyfél neve : MYDESIGN MYLONADIS.

Sousmotif Alátét

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.