Design magazin
Design magazin
Az Esemény Aktiválása

The Jewel

Az Esemény Aktiválása A 3D ékszerdoboz egy interaktív kiskereskedelmi hely, amely felhívta a nyilvánosságot, hogy a saját ékszereinek elkészítésével használja a legújabb technológiát a 3D nyomtatásban. Meghívtak minket, hogy aktiválja a teret, és azonnal elgondolkodott - hogyan lehet komplett ékszerdobozt készíteni anélkül, hogy benne lenne egy gyönyörű, egyedi ékszer? Az eredmény egy kortárs szobor, amelynek színprizma jött létre, amely magában foglalta a fényvisszaverő fény, a szín és az árnyék szépségét.

Projekt neve : The Jewel, A tervezők neve : Beck Storer, Ügyfél neve : Highpoint Shopping Centre.

 The Jewel Az Esemény Aktiválása

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.