Design magazin
Design magazin
A Karóra

NBS-MK1

A Karóra Az NBS a praktikussággal és az iparosodott megjelenésével készült, amelyet a nagy teherbírású órák viselői el fognak ragadtatni. Az NBS különféle ipari elemeket épített be, például a robosztus burkolatot, az órán átmenő levehető csavarokat. A speciális hevederek, valamint a fém csat és hurok részei megerősítik az óra férfias képét. A mozgás egyensúlyi kereke és a kipufogóvilla működése a tárcsa segítségével látható, hangsúlyozva az NBS által kivetített általános mechanikai képet.

Projekt neve : NBS-MK1, A tervezők neve : Wing Keung Wong, Ügyfél neve : DELTAt.

NBS-MK1 A Karóra

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.