Design magazin
Design magazin
Étterem

MouMou Club

Étterem Shabu Shabuként az étterem dizájnja fa-, vörös- és fehér színűvé teszi a hagyományos érzést. Az egyszerű kontúrvonalak használata fenntartja az ügyfelek látványos figyelmét az ábrázolt ételekkel és diétákkal kapcsolatos üzenetekre. Mivel az ételek minősége elsődleges szempont, az étterem elrendezése friss élelmiszer-piaci elemekkel van kialakítva. Építőanyagokat, például cementfalakat és padlókat használnak egy nagy friss élelmiszer-pult piaci hátterének felépítéséhez. Ez a beállítás szimulálja a valós piaci vásárlási tevékenységeket, ahol az ügyfelek láthatják az élelmiszer minőségét, mielőtt döntést hoznak.

Projekt neve : MouMou Club, A tervezők neve : Monique Lee, Ügyfél neve : Mou Mou Club.

MouMou Club Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.