Design magazin
Design magazin
Borrack

The Cava Project

Borrack A Cava termékskála moduláris / multifunkcionális bútorszerű borászati állványok ipari anyagokból készültek. A Cava egyszerű szerelési rendszere lehetővé teszi a bútorok felosztását vagy kibővítését kisebb vagy nagyobb összetételre; így a végtermék folyamatosan változtatható, a felhasználó igényeitől és a tér építészetétől és dekorációjától függően. Különböző kombinációk révén a Cava kompozícióként szolgálhat otthoni vagy professzionális helyiségben palackok, poharak és egyéb tárgyak tárolására és megjelenítésére, mivel a táblák szolgálhatnak felszolgáló felületként vagy polcként.

Projekt neve : The Cava Project, A tervezők neve : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Ügyfél neve : MA√.

The Cava Project Borrack

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.