Design magazin
Design magazin
Nyilvános Hangosbútor

Sonoro

Nyilvános Hangosbútor A "Sonoro" egy projekt, amelynek célja a nyilvános bútorok elképzelésének megváltoztatása Kolumbiában (ütőhangszer) a nyilvános hangosbútor tervezésén és fejlesztésén keresztül. Ez megváltoztatja, ösztönzi és generálja a közösség által kidolgozott kulturális gyakorlatok kikapcsolódását és beillesztését annak érdekében, hogy kifejezzék magukat kulturális sokszínűségük miatt, amely lehetővé teszi identitásuk elemeinek felhatalmazását. Ez egy bútor, amely terepet teremt a kölcsönhatás és a szocializáció számára a beavatkozott terület körüli különféle felhasználók (lakosok, turisták, látogatók és hallgatók) között.

Projekt neve : Sonoro, A tervezők neve : Kevin Fonseca Laverde, Ügyfél neve : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Nyilvános Hangosbútor

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.